work nine to five

Hej vad roligt att du hittat hit!

Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och har hunnit vara ute med hundarna och bloggat på min andra blogg en sväng, ligger för tillfället helt död i min säng.

Idag har jag varit i resturangen och jobbat från kl. 09.00 – 17.00, alltid full fart vilket jag gillar även om det kan bli för mycket ibland. Det bästa är ju att jag trivs så pass bra som jag gör, för enligt mig finns det absolut inget värre än att jobba på ett jobb där man inte trivs eller går ihop med sina kollegor!

Imorgon tror jag att jag är ledig (får reda på de dagen innan) men hur som helst så jag jag till stallet imorgon och gosa jätte mycket med mina fina stjärnor Lillie och Shakira ja hundarna med, så djurdag!

Förstår inte varför bilderna blir i sån dålig kvalite här på bloggen… MVH

21032644_1623162167726009_3734766809990176599_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>